Over ons

…om jullie te laten weten dat wij ons gastenverblijf beschikbaar stellen aan mede naturisten.

Een van de redenen, en dit weten wij uit eigen ervaring, is dat er in Portugal weinig mogelijkheden zijn voor naturisten.  In tegenstelling tot naturisme in Frankrijk is naturisme in Portugal niet zo gewoontjes.

Wij bieden jullie de mogelijkheid om in het binnenland van Portugal  een naturistische vakantie te beleven.

Ons dorpje, genaamd Fonte do Carvalho, heeft op dit moment 4 inwoners inclusief onszelf. Het feit dat het daarom hier erg rustig is, is iets waar wij ook zeer gecharmeerd van zijn. Het leek ons ideaal om hier ons naturistisch paradijsje te realiseren. En zodoende is ons huis met ruime tuin een droom die uit is gekomen.

Na een werkzaam leven in Nederland hebben wij enkele jaren geleden besloten om de rest van ons leven in de zon te gaan genieten.

Wij hebben op het platteland, in een van de armste streken van Portugal, een paar bouwvallen gekocht, die we met veel liefde en een hoop oude materialen hebben verbouwd tot wat er nu staat zoals jullie op de homepage kunnen zien.

In de tijd van deze enorme klus die we helemaal zelf zonder hulp van derden hebben gedaan, hebben we aan de rand van ons grondstuk geleefd in een houten huis welk we trouwens ook zelf gemaakt en gebouwd hebben.

Nadat we klaar waren met de verbouwing hebben we besloten om dit houten huis te laten  staan en te gebruiken voor onze gasten.

Mensen die van zon, stilte en rust houden, en eventueel lange wandelingen willen maken in de omgeving (waar je trouwens nooit iemand tegenkomt) zijn bij ons aan het goede adres.

Bij ons zijn geen terrasjes of winkeltjes. Ze zijn er wel, maar niet echt in de buurt.

Ons houten huis heeft 3 ruimtes, het eerste gedeelte is het leefgedeelte met een complete keuken, de tweede ruimte is een 2-persoons slaapkamer en in de derde ruimte zijn er nog 2 slaapplaatsen.

Verder heeft men de beschikking over een eigen sanitairruimte met douche, wastafel en toilet.

Voor het huis hebben onze gasten de beschikking over een overdekt en onoverdekt terras.   Ons zwembad, bereikbaar via een paadje achter het huis, is 24 uur per dag beschikbaar voor onze gasten.

Voor meer info bel of stuur ons een mail. Dan vertellen we je er graag meer over.